طرز تهیه سس پستو؛ یک چاشنی بی نظیر

به گزارش مجله یک کامپیوتر، سس پستو از آن سس های جذابی است که می گردد با غذاهای فست فودی و پاستا ترکیب کرد و طعم فوق العاده ای ساخت. سسی که طرز تهیه ساده ای دارد و با رعایت چند نکته ساده می توانیم برترین طعم و عطر را بسازیم.

طرز تهیه سس پستو؛ یک چاشنی بی نظیر

مواد لازم:

  • دانۀ کاج: نصف پیمانه
  • ریحان تازه: 4 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
  • سیر: 1 حبه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: نصف پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بگذارید تا بو داده گردد و طلایی رنگ گردد.

2. بعد دانه ها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا خنک گردد.

3. سپس دانه ها را با پنیر، سیر، ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند

4. اگر هم دوست داشته باشید دانه های کاج مثل کرانچی گردد می توانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.

5. روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط گردد و کاملا یکدست گردد.

6. این سس را میتوانید به مدت 3 روز در یخچال نگهدارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا، مکزیک و کوبا

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 63120

به "طرز تهیه سس پستو؛ یک چاشنی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس پستو؛ یک چاشنی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید