سبزی خوردن را چگونه و با چه موادی بشوییم که خوردنش بی خطر باشد؟

به گزارش مجله یک کامپیوتر، زندگی آنلاین/ مقاومت تمام انواع میکروب در طبیعت بسیار متفاوت است. بعضی ویروس ها مثل ویروس هپاتیت C می توانند ماه ها در خاک و آب زنده بمانند.

سبزی خوردن را چگونه و با چه موادی بشوییم که خوردنش بی خطر باشد؟

سبزی خوردن را چگونه و با چه موادی بشوییم که خوردنش بی خطر باشد؟ من شش ماه است سبزی نپخته نخورده ام و فقط کاهو می خورم. می ترسم آلوده باشد و با شستشو پاک نگردد. سبزی ها خیلی خاصیت دارند، مخصوصاً گشنیز. شادمان می شوم هدایت شوم.

مام سبزیجات هنگام برداشت با خود مقداری گل و لای و گاهی تخم انگل ها را به همراه دارند.درون گل و لای نیز به تبع آلودگی های احتمالی محیط، انواع متعددی از ویروس ها، باکتری ها و قارچ های تک سلولی وجود دارند که در مجموع به آنها میکروب ها گفته می گردد.

مقاومت تمام انواع میکروب در طبیعت بسیار متفاوت است. برخی ویروس ها مثل ویروس هپاتیت C می توانند ماه ها در خاک و آب زنده بمانند؛ در حالی که مطالعات فعلی عمر ویروس کرونا در محیط بیرون و به ویژه در مقابل نور خورشید را حداکثر چند روز اعلام نموده اند.

به همین ترتیب، برخی باکتری ها در عرض چند روز در محیط مزارع از بین می فرایند، ولی مثلا میکروب سیاه زخم ممکن است حتی تا 10 سال نیز در محیط درون اسپور خودش زنده بماند. همین مطلب در خصوص تفاوت عمر قارچ ها نیز کم و بیش قابل طرح می باشد.

تمام میکروب ها در طبیعت در ضایعات گیاهی و مواد دفعی حیوانی وجود داشته و بین خاک و درون گیاه و یا بین خاک و بدن حیوان، در تردد می باشند. برخی از آنها بی خطر هستند و حتی زمانی که وارد بدن انسان شوند، آزاری به آن نمی رسانند؛ ولی مشکل اینجا است که برخی از میکروب ها اگر وارد بدن شوند، آزار شدید، مسمومیت، بیماری و حتی گاهی ضایعات شدید جسمی ایجاد می نمایند.

با این توصیف، ضروری است همیشه هنگام مصرف میوه و سبزی، آنها را پاکیزه بشویند تا نگرانی از وجود میکروب ها و بیماری زایی آنها، از بین برود.

سازمان خواروبار و کشاورزی جهانی معتقد است شستشوی سبزیجات با مایع ظرفشویی می تواند نگرانی درباره آثار سوء این مواد شوینده بر بدن را به همراه داشته باشد و لذا پیشنهاد می دهد که سبزیجات صرفا با آب تمیز شستشو شده و حداکثر با کمی مواد ضدعفونی نماینده (که ترکیب آنها عموما کلر است)، آنها را ضدعفونی نموده و مصرف نمایند.

با این وجود، در شرایطی که سبزیجات مورد دسترس ما می توانند آلودگی بالایی داشته باشند و در ضمن ویروس های جدید نیز نگرانی بیشتری را برای مردم به وجود آورده اند، پیشنهاد اینجانب استفاده از 1 قاشق چایخوری مایع ظرفشویی در 4 لیتر آب و قرار دادن سبزیجات به مدت 5 دقیقه در آن است. سپس این سبزیجات از سطح رویی سطل آب به آرامی برداشته شده و در آبکش قرار گیرند و به خوبی شستشو و آبکشی شوند. به نظر می رسد به این ترتیب می توان با خیال راحت سبزیجات خام را مصرف نمود و از ارزش غذایی بالای آنها بهره گرفت.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا، مکزیک و کوبا

منبع: همگردی
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 47189

به "سبزی خوردن را چگونه و با چه موادی بشوییم که خوردنش بی خطر باشد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سبزی خوردن را چگونه و با چه موادی بشوییم که خوردنش بی خطر باشد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید